En ole hirveästi ehtinyt blogia päivitteleen ja liirumlaarumeita kirjoitteleen, joten vuodatetaan nyt kaikki oleellinen!

 

Viime viikko meni selkää parannellessa. Tai tuskin siinä mitään vikaa oli vaan tulipa tyhmyyksissä vedettyä pari liian kovaa treeniä liian lyhyessä ajassa ja siitä sitten selkä tykkäs kyttyrää. Nyt alkaa olemaan selkä taas ihan ok vedossa, joten jospa sitä tällä viikolla pääsis käymään salilla pullistelemassa. Viime viikon saldo on 5päivänä pyöräilyä, venyttelyä ja sunnuntain uimatreenit. Pyöräily sujuu kivasti, paitsi tämän aamuinen veto. Kokeilin ensimmäistä kertaa Ns Analog sinkulaani ja onpa pyörään puskettu raskaat välitykset!! Tasaisellakin pyöräily tuntui kuin olisi noussut loivaa mäkeä ja hitaasti oli käytännössä mahdotonta polkea ku silloin vastus nousi entisestään!! Ylämäet sitten ajelin seisaaltaan räkäposkella :D Taitaa olla edessä uuden takarattaan tilaaminen jos meinaan tänä talvena tolla ajella.

Sunnuntaina kävimme Marcon kanssa vetämässä uintitreenit. Tällä kertaa päädyimme tällaiseen ohjelmaan, 500m lämmittelyä ja tekniikkaa, 5x100m suhttäysillä vetämistä ja 500m palauttelua ja vartalonkiertoon paneutumista. 100m vedot olivat kyllä diippii shittii!! Oikeastaan jokainen veto tuntui äärimmäisen pahalta keuhkojen ja lihasten osalta. Viimeinen sata metriä oli sitten kruunu treenille. 75m jälkeen tuntui kuin elämä olisi kadonnut kropasta ja veden nielemättä jättäminen oli todellista taistelua! Vartalonkierto alkoi sujua hiukan paremmin ja uinnista tuli sulavampaa ehkä myös taloudellisempaa.. Onneksi aikaa on vielä hyvin. Marcon kanssa zuumailtiin, että otettais Oulun Lohilta joku pröö vetämään meille tekniikkatreenit helmikuun alkuun.. Helpottaishan se kummasti ku joku kävis oman tekniikan kunnolla läpi.

Töttöröö!