Tammikuussa olen viimeksi tänne kirjoitellut, mutta nyt olisi tarkoitus olla aktiivisempi, koska: A: on helpompi seurata kehittymistä kun asiat on joskus laittanut ns. paperille ja B: tuleepahan oltua rehellinen itselleen.

Treenit ovat kulkeneet kivasti ja terveenä on pysytty *koputtaa puuta* Sen verran on kuitenkin treenattu, että otin ohjelmaan hieronnat. Ensimmäinen hieronta kerta menikin nikamien takaisin laitossa ja yleisen tilanteen tarkastelussa. Taisin tammikuun salitreeneissä niksauttaa si-nikaman paikoiltaan ja nyt se on taas kunnossa. Samalla poistuivat selkäjjumit pyöräilystä, joten on muuten ollut kiva polkea ku saa vetää kovempaa ja pidempää. Nyt päästään siihen tilanteeseen, että jalat alkavat väsyä treeneissä, kun koko kevät on mennyt sillälailla, että jalkojen sijasta loppuu alaselkä, ts. treenit ovat jääneet pahasti puolitiehen.

 

Pääpaino on ollut pyöräilyllä, mutta aktiivisesti on myös uitu. Juoksu on jäänyt turhan vähälle, joten kesäkuussa olisi tarkoitus sitten juosta enemmän.

Välitestikin tuli tehtyä, eli OTC:n järjestämä Duathlon (4,5km juoksua, 19km pyöräilyä ja 4,5km juoksua) meni näin muutaman päivän sulattelun jälkeen kuitenkin ihan hyvin. Paikan päällä oli vielä sellainen olo, että päin p:tä meni juoksu, josta kärsi myös pyöräily. Mutta jos ilman treeniä juoksuvauhtin on noin 4min 30sek-5min per km niin hyvinhän sitä on vedetty. Ongelmaksi vaan muodostui keskisykkeet, jotka huitelivat jo parin kilometrin jälkeen 180. Pyöräily meni sitten siinä, että yritin parhaani mukaan palautua toista juoksua varten, joten pikkuisen varovaisesti sen sitten vedin. Vauhtia olisi voinut pitää enemmänkin, oikeastaan jalat vähän sitä huusivatkin, mutta tällä kertaa maltti voitti. 19km matka taittui noin 35,5minuuttiin. Kokonaisaika oli 1h17min47sek.

PYÖRÄILY:

Pyörä kulkee kivasti ja lenkit ovat ilman lämpenemisen myötä pidentyneet. Maastopyörällä tulee tehtyä noin 40-50km lenkkejä aina kun perhetilanne sen sallii, toukokuun saldoksi näin ollen saatii ~300km. Maantiepyörällä toukokuussa kilometrejä kertyi aböyt 360km. Pitkät lenkit vielä puuttuvat, koska elämäntilanne ei niitä yksinkertaisesti salli.

UINTI:

Uinti kulkee ihan kivasti. Tekniikkaa on treenattu ja nyt uinti alkaa olla sellaista, että siinä on liukua, voimaa ja tasaisuutta. Paljon on vielä tehtävää, mutta Kuopiota ajatellen ollaan siinä pisteessä, että tällä treenamisella ei enää hirveästi uintiaikaa paranneta. Ei ainakaan mitään minuutteja, korkeintaan sekuntteja.

JUOKSU:

Hiljaista on ollut. Toukokuussa about 20km ja huhtikuussa 75km. Tässä kuussa olisi tarkoitus sit panostaa hommaan kaverini avustuksella. Lähinnä taloudellisuuteen, tekniikkaan ja vauhtiin. Peruskunto hinkutuksia tehdään vaan silloin tällöin, eli intervallia ja kovia lenkkejä. OUJEAH!