Eilen se siis alkoi ihan virallisesti. Yeeees! :D

Heti aamusta tuli käytyä puntarilla hakemassa lähtöpaino 81kg, joka on näin joulun jälkeen ihan kohtuullinen lähtötilanne. Märkäpuvun koonhan valitsin noin 75kg mukaan, joten ennen kesää pitää kropasta lähteä aikamoinen läjä läskiä, sillä 6kg sisältää toivottavasti myös jonkin verran lihasmassan nousua, joten olisko todellinen läskin hävitysluku jtn 8kg luokkaa?!?!


Treeniohjelmasta sen verran, että ei ole mitään treeniohjelmaa.. Ei vaiskaan..

PYÖRÄILY: Tarkoitus on talvella polkea 5pvänä viikossa 22+km, mutta heti kun pääsen maantiepyörällä ajamaan niin sitten lisätään huomattavasti kilometrejä ja erilaisia vauhtitreenejä. Talvella on tarkoitus polkea matalilla sykkeillä kasvattaen peruskuntoa ja ihraa polttaen. 

UINTI: Alkuun kerta viikossa saa riittää. Ollaan jo treenikaverin kanssa suunniteltu, että treeni tapahtuu sunnuntaiaamuisin. Kilometrimääriä en tässä vaiheessa osaa sanoa. Ainakin alkuun olisi tarkoitus muistutella mieleen miltä se uiti maistuikaan ja hinkuttaa kerralla tekniikka kuntoon.

JUOKSU: Juoksujen suhteen en ota vielä paniikkia, mutta tilanteen mukaan yritän tunkea itseäni ruovan mukaan juoksemaan. Keväämmällä yritän ruikuttaa työkaverilta jonkinlaisen ohjelma millä haetaan juoksuun vauhtikestävyyttä ja vauhtia. Peruskuntopuolen aion hoitaa pyöräilyllä ja uinnilla.

Kuntosali: Em. lisäksi aio tehdä salitreeniä 1-2krtaa viikossa, lähinnä isoilla ja yksikertaisilla liikkeillä. Kuten mave/rinnalleveto/suorillekäsille, kyykky, penkki, reidenojentaja, selkää ja vatsaa. Voiman lisäys jaloille ja keskivartalolihasten vahvistaminen ovat harjoittelussa pääosassa.


wööörd!